INBG хостинг и домейни

ПРОФЕСИОНАЛНИ БИЗНЕС РЕШЕНИЯ
УЕБ ХОСТИНГ И ДОМЕЙНИ
хостинг
ДОМЕЙН    WWW . .  

Уважаеми клиенти, хостинг и домейн услугите ще се обслужват в бъдеще от

www.superhosting.bg

Информация за InBG
InBG хостинг е специализирана в предоставяне на комплексни услуги , свързани с разполагане и поддръжка на проекти с различна сложност в Интернет , а постояно увеличаващият се брой клиенти доказва качеството на предлаганите услуги.

Нашите сървъри са разположени в България и САЩ, свързани са с LAN/WAN мрежи , като използват най-съвременна техника от CISCO.

Натрупаният с годините опит при предлагане на хостинг пакети на сървъри в САЩ и нуждата от регионално позициониране , свързана с променените алгоритми от страна на големите търсачки, ни подтикнаха да предложим нашите хостинг услуги и в България под търговската марка InBG.

От нашите хостинг услуги се възползват успешно най-разнообразни клиенти - крупни инвестиционни компании и банки , фирмени представителства, бизнес центрове, фирми за електронна търговия , фондации и частни лица.

Спектърът от възможности на InBG хостинг постоянно се разширява и вече предлагаме пълен затворен цикъл от услуги, гарантиращи успех на един уеб сайт в интернет - от регистрация на име на домейн и разполагане на сайта на нашите хостинг площадки, през създаване на програмна част, уеб дизайн и оптимизация на сайта за търсачките, до водене на рекламни кампании , промоция и популяризиране на проекта.

Денонощната поддръжка и опитът на нашите служители и сътрудници, заедно с използването на съвременно оборудване, гарантират работоспособността на всеки сайт 24 часа в денонощие, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Ние наистина предлагаме професионален хостинг!